fb


insta

Kunst

På denne side finder du tre kategorier af kunst

Det er:

  • farveblyant tegninger
  • panpastel tegninger
  • artmoney

Tester bare lige

Farveblyant tegning

Kvinder og tanker

I en periode har jeg arbejdet med sindet som tema. Myldertanker, valg, angst, stress, etc. Størrelsen er ca. A3. Jeg arbejder med farveblyanterne på en måde, hvor jeg bygger billedet op i mange små lag af farve. Dette betyder, at der kan komme megen dybde i billederne. Ved første øjekast ser mine billeder “søde”, “uskyldige” eller måske lidt simple ud. Men ved nærmere eftersyn, ligger der seriøse temaer bag billedernes poppede udtryk. (Kendetegn ved pop-surrealisme)

Panpastel tegning

Støj

Dette er den største tegning, jeg har lavet, indtil videre. (Ca A1) Billedet er hovedsageligt bygget op af panpastel farver, hvilket er farvepigment, der bliver påført papir med små svampe. Derefter har jeg tegnet detaljer op med farveblyanter. Billedet – og titlen – kan tolkes som ønsket.
Støj kan være mange ting og eksistere på mange planer.

Artmoney

HVERDAG

Jeg har lavet illustrationer, som Artmoney, med temaet “HVERDAG”.
 
Artmoney er unikabilleder i størrelsen 12×18 cm, der altid beholder værdien 200 kr.
 
Artmoney er både kunst og valuta, da de kan anvendes som betaling hos udvalgte virksomheder, hoteller, behandlere og caféer.
 
Læs om Artmoney på Artmoney.org – eller følg eventyreren og ophavsmanden Lars Kræmer

Du kan finde – og købe – mine Artmoney her Hvis du følger med på min Facebookside, har du mulighed for at købe dem i selvvalgte farver.