fb


insta

Udgivelser

På denne side finder du tre kategorier af udgivelser, med mine illustrationer.

Det er:

  • illustrationer til bøger
  • illustrationer til hjemmesider
  • illustrationer til kommunikation.

Pt. er alle mine udgivne illustrationer digitale tegninger; eller penne tegninger, der er blevet digitaliseret efterfølgende.

Bøger

logo-png
neuropsykologisk udviklingsleg
dreng_sensitivitet_grå cirkel
Denne oktober udkommer den anden bog af Tea Thyrre Sørensen, som jeg har fået glæden af at levere illustrationer til.

Tea arbejder med neuropsykologi og pædagogik i daginstitutioner, hvilket har ført til to meget spændende bøger, skrevet til pædagoger, ledere og andre, der arbejder med dette fagområde.

Min opgave har været at understøtte indholdet med illustrationer i sort/hvid.

Ønsket har været udvikling af illustrationer, der kan anvendes som ikoner i forbindelse med kursusmateriale og som kategoriseringer af indholdets temaer.
Derudover er der lavet illustrationer til det grafiske layout og illustrationer, der kan underbygge forståelsen af teorierne.

I forbindelse med udgivelsen af den første bog, udviklede jeg også nyt logo til “Thyrre-Sørensen Consulting”, hvilket blev udgangspunktet for det grafiske udtryk i disse to bøger.

Du kan finde bøgerne hos Dafolo     
Illustrator-Tilknytning og dannelse i dagtilbud

Hjemmesider

Illustrationer til Personlighedstest – ByColor

Charlotte, fra ByColor udviklede et værktøj til at tage en personlighedhedstest, baseret på farver og deres betydning.

I denne forbindelse ønskede hun illustrationer, der kunne visualisere de personligheders styrker. Dette skulle gøres ved brug af bestemte farver baggrunde og en hvid streg.

Denne opgave var udelukkende en digital opgave. Værktøjet er desværre ikke længere tilgængeligt online.

Illustrationer til Tickers – Minticker.dk

Ophavskvinden til min-mave.dk stillede også tickers til rådighed for forumets medlemmer.  Tickers er små billeder i bunden af medlemmernes kommentar, der kan tælle frem til eksempelvis termin eller barnets fødselsdag. Jeg lavede en serie af billeder – og markører – til både graviditeter, fertilitetsbehandlinger og fødselsdage. De blev brugt flittigt at forumets medlemmer. Desværre er siden nu blevet solgt, og disse Tickers er ikke længere mulige at anvende på min-mave.dk.

Kommunikation

illustration-evidencenter

Illustrationer til undersøgelse omkring nødundervisning

eVidenCenter har lavet to undersøgelser i forbindelse med nødundervinsingen under Covid-19.  Denne undersøgelse skulle kommunikeres ud på sociale medier og i nyhedsbreve. Min opgave var at lave en illustration af en studerende, der sad hjemme foran skærmen. Det skulle være tydeligt, at årsagen var Covid-19. Illustrationen er lavet digitalt og kan ses på eVidenCentrets Facebookside
illustration-gymnasiet-virtuel undervisning

Illustrationer til evaluering af nødundervisning

eVidenCenter har lavet to undersøgelser i forbindelse med nødundervinsingen under Covid-19. Min opgave var her at lave en serie illustrationer  i forbindelse med evaluering af nødundervisning under Covid-19. Illustrationerne er tegnet med pen og efterfølgende digitaliseret.
Indtil videre er illustrationerne brugt til internt materiale og skal senere bruges på hjemmeside.